Olga Kurylenko James Bond bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megint jól castingoltak a James Bond-film készítői, Olga Kurylenko ugyanis hibátlan alakkal rendelkezik.

A szépséget Miami tengerpartján kapták lencsevégre egy trükkös fürdőruhában. Az óceán vize eléggé hideg lehet, ezt Olga bizonyos testrészei elég jól mutatják. Nézd meg a tengerparti képeket a blogon!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Britney Spears és Taylor Swift a legtöbbet kereső női sztár a zenei világbanhttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20121213-britney-spears-es-taylor-swift-a-legtobbet-kereso-noi-sztar.htmlOrlando Bloom nem öregszikhttp://www.life.hu/szorakozz/20121211-orlando-bloom-szinesz-a-hobbit-cimu-film-szereploje-nagyon-szexi.htmlFrancia szexistennő lett Kim Kardashianhttp://www.life.hu/szorakozz/20121211-kim-kardashian-valosagshow-sztar-fehernemuben-pozol-egy-francia-lapban.htmlÚj barátnője van az X-Factor zsűritagjánakhttp://www.life.hu/szorakozz/20121212-dul-a-szerelem-az-amerikai-xfactorban-simon-cowellnek-uj-baratnoje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.