Hatalmas változás köszönt be a Voice amerikai szériájában, ugyanis két új mentor csatlakozik a csapathoz. Cee Lo Green és Christina Aguilera is elveszítette piros bőrfotelét.

Március 25-én startol az amerikai Voice negyedik szériája, melyben Adam Levine és Blake Shelton mellett Shakirát és Ushert köszönthetik majd a zsűriben az énekesek és a műsor rajongói. Robert Greenblatt, az NBC elnöke nagyon örül, hogy két ilyen nagyszerű művészt üdvözölhet a zsűriasztalnál, és szívesen látja Shakirát és Ushert a műsorban.

Forrás: AFP

A latin csillag, akinek a szüléséről szóló hírek utólag kacsának bizonyultak, valamint a Grammy-díjas énekes is, akinek tavaly nyáron meghalt a nevelt fia, készen állnak arra, hogy csatlakozzanak a csapathoz.

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!A levélhordó és az úszómester - Így kezdték a sztárokhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130103-sztarok-hihetetlen-foglalkozasai-ok-sem-a-csillogas-vilagaba-szulettek.html Bulizz böllérekkel - Programok januárrahttp://www.life.hu/szorakozz/20130103-a-januari-programajanloban-van-korcsolya-hofesztival-borkostolo-es-disznovagas.html Rihanna botrányhős exével ünnepelthttp://www.life.hu/szorakozz/20130102-rihanna-exevel-chris-brownnal-toltotte-a-karacsonyt-es-a-szilvesztert.html Jim Carrey levetkőzötthttp://www.life.hu/szorakozz/20130102-jim-carrey-szinesz-levetkozott-a-the-incredible-burt-wonderstone-cimu.html Ilyen egy nudista szépségverseny (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20130102-nudista-szepsegversenyt-rendeztek-meztelen-nokkel.html