műsorvezető DTK Show köztévé felmondás D. Tóth Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beadta a felmondását az MTVA-nak D. Tóth Kriszta. A műsorvezető nemrég reagált a vele kapcsolatos híresztelésekre.

Pénteken beadta felmondását az MTVA-nak D. Tóth Kriszta, így befejeződött a DTK Show. D. Tóth Kriszta állítólag azért döntött úgy, hogy elhagyja az MTV-t, mert a közmédia vezetése túlságosan beleszólt a műsorszerkesztésbe és abba, hogy kit hívhatnak meg a műsorba. Ezen kívül az MTVA a csoportos létszámleépítés során elbocsátotta a showműsort készítő stáb jelentős részét, és hamarosan a DTK szerkesztői következtek volna. D. Tóth Kriszta nem először mondott fel az MTV-nél: két éve a Híradó műsorvezetői székét hagyta ott - írja az origo.hu.

Forrás: DTK Show
Forrás: DTK Show

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap közleményben reagált a hírre: "Az MTVA sajnálatos és nem túl elegáns lépésnek tartja, hogy kiszivárgott a műsorvezető búcsúlevele, amelyet stábjának írt. Az MTVA tartja magát ahhoz a pénteki megállapodáshoz, hogy hétfőn - a D. Tóth Krisztával előre egyeztetett beszélgetés után - tájékoztatja a nyilvánosságot. Az MTVA úgy ítéli meg, hogy D. Tóth Kriszta a kiszivárogtatással a médián keresztül kívánt nyomást gyakorolni a döntéshozókra, és az sem kizárt, hogy esetleg egy másik televíziós csatornánál kívánja folytatni pályafutását" - írja az origo.hu.

Kriszta a következőképp reagált a történtekre a közösségi oldalán: ,,Nem megyek bele nyilatkozatháborúba. A Hír24.hu (ahol először hozták le a kizárólag a közeli munkatársaimnak szánt búcsúlevelemet) cikkéből kiderül, hogy nem tőlem vagy a stábom bármelyik tagjától került a levél nyilvánosságra. Részemről a dolog hétfőig lezárva. További szép hétvégét mindenkinek."


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.