Pál Dénes Agárdi Szilvi Eurovíziós Dalfesztivál szerelem duett The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az igéző szemű Pál Dénes és az angyali Agárdi Szilvi duettje folytatódik, és így talán újra egymásra találnak a párbaj alatt egymásba szeretett énekesek.

Felejthetetlen élményt nyújtottak a nézőknek a Voice énekesei, amikor előadták Kylie Minogue és Nick Cave érzelmes duettjét. A fiatalok állítólag egymásba is habarodtak - bár ezt többször tagadták -, ám a sok tennivaló és az, hogy Szilvi kiesett, ellenben Dénes folytatta a megmérettetést, elválasztotta őket.

Forrás: www.voice.hu
Forrás: www.voice.hu

A különleges duett a zeneszerzőket is megihlette. "Még javában készültem az első élő show-ra, amikor felhívtak a produkciótól, hogy a Voice zenei producere - nevezetesen Szabó Zé - szeretné, ha Szilvivel elénekelnénk egy dalát, amelyet benevezne az Eurovízióra" - emlékezett vissza Dénes, aki alig pár nap múlva már Agárdi Szilviával dolgozott a dalon. Napokon belül pedig az is kiderül, hogy továbbjutn-e az élő show-ba.

"Ugyan telefonon és interneten tartottuk a kapcsolatot, személyesen nem találkoztunk addig, de hamar visszacsöppentünk, és újra társaknak éreztük egymást" - mesélte Dénes.

Barátok közt: emlékezetes szereplőcserékhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130107-a-legemlekezetesebb-szereplocserek-a-baratok-kozt-cimu-sorozatban.htmlSztárpárok, akik jól mutatnának együtthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130104-szerelem-mozi-szorakozas-alom-sztarparok-akik-jol-mutatnanak-egyutt.htmlÚjabb sikerműsor ér végethttp://www.life.hu/szorakozz/20130106-leall-a-maradj-talpon-is-az-mtvn-gundel-takacs-gabor.htmlTitkos esküvőn ment férjhez Pataki Zitahttp://www.life.hu/szeress/20130107-pataki-zita-az-rtl-klub-idojarasjelentoje-a-vilagvege-napjan-ferjhez.htmlJúniusban férjhez megy Orosz Barbarahttp://www.life.hu/szeress/20130107-orosz-barbara-musorvezeto-kezet-karacsonykor-kertek-meg-az-eskuvo-juniusban.htmlLebuktak! Pornósztárral jár Charlie Sheenhttp://www.life.hu/szeress/20130105-charlie-sheen-szinesz-georgia-jones-pornoszinesznovel-jar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.