Somló Tamás mester Hussnullina Regina Malek Andrea beszéd tehetségkutató műsor Czerovszky Heni tehetségkutató The Voice botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az interneten lázadnak a Voice nézői, akik ráuntak Somló Tamás összefüggéstelen, lassú és nyögvenyelős hozzászólásaira az élő adásokban. Az elmúlt három hétben ugyanis a mester már furulyázott, Nils Holgerssonhoz hasonlította az egyik versenyzőt, mentoráltja produkciójára azt felelte, hogy jógául énekel, egyszer pedig azt találta mondani, hogy az épp színpadon álló énekes bió.

Az internetes fórumozók nem rejtik véka alá érzéseiket Somló Tamással kapcsolatban, igen élesen bírálják a zenészt. A 65 éves sztár ugyanis nincs tekintettel sem az élő műsor feszes menetrendjére, sem pedig a szigorú szabályokra. Amikor éppen nem egy különprodukcióval, például furulyázással készül, akkor sem tudja rendesen kifejezni magát és belekavarodik saját mondataiba. A nézők pedig nem értik, hogy a jogi egyetemet végzett mester miért untatja őket hosszú perceken át.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Korábban Somló Husnullina Reginához való vonzódása keltett felháborodást. Amikor a párbajban Berkes Gabi helyett a csinos jógaoktató énekest vitte tovább, még Malek Andrea is megkérdőjelezte döntése objektivitását. A Czerovszky Heninek tett kemény megjegyzéseiről pedig a Life.hu is beszámolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.