Jessica Chastain Argo (Ben Affleck) Ben Affleck Daniel Day-Lewis Los Angeles Golden Globe-díj díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan Jessica Chastain nem diadalmaskodott a vörös szőnyegen, a díjesőből nem maradt ki. Helyi idő szerint vasárnap éjjel osztották ki a Golden Globe-díjakat, amelyet az Oscar-díj előszobájának is tartanak. A legfontosabb kategóriákban az Argo-akció című filmnek, Daniel Day-Lewisnak és Jessica Chastainnek ítéltek Arany Glóbuszt.

Az Argo-akció - amely egy, az 1979-es teheráni túszdráma idején végrehajtott amerikai mentőakció történetét dolgozza fel - lett a legjobb drámai alkotás. A film rendezője, Ben Affleck is Golden Globe-ot kapott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jessica Chastain

A legjobb drámai filmszínésznek járó elismerést Daniel Day-Lewis nyerte el a Lincoln elnök életéről Steven Spielberg rendezésében készült film címszerepéért. A legjobb drámai filmszínésznőnek Jessica Chastaint, az Oszama bin Laden likvidálásáról szóló Zero Dark Thirty főszereplőjét találták a Los Angelesből tudósító külföldi újságírók.
A nyomorultakban nyújtott alakításáért a magát hónapokig éheztető Hugh Jackman kapta a legjobb színésznek járó elismerést a musical/vígjáték kategóriában. Ugyanebben a műfajban a Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók A nyomorultaknak ítélték oda a legjobb alkotásnak járó Golden Globe-díjat.

Forrás: MTI

A legszebb ruhák a People|s Choice Awards díjátadónhttp://www.life.hu/life/galeria/20130111-a-peoples-choice-awards-dijatadon-ott-volt-heidi-klum-naomi.htmlMegvannak az Oscar-díjra jelöltek! A Lincoln és a Pi élete kapta a legtöbb jelölésthttp://www.life.hu/szorakozz/20130110-oscardijra-jeloltek-listaja-a-lincoln-es-a-pi-elete-kapta.htmlAz Alkonyat és Barbra Streisand is "citromdíjas" lehethttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130109-az-alkonyat-es-barbra-steisand-is-citromdijas-lehet.htmlGolden Globe: A legszebb és legcsúnyább ruhákhttp://www.life.hu/legytrendi/20130114-a-70-golden-globe-voros-szonyegen-a-legszebb-es-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.