örökbefogadás kutya alapítvány Illatos úti ebrendészeti telep segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy szükség van a te segítségedre is, hogy  a szombati Örökbefogadó Napon új gazdit kaphassanak a kutyusok.

Kutyát terveztek a családba, de még mindig nem választottátok ki az igazit? Fogadj örökbe egy kedves, gazdátlan állatot az Illatos útról, akinek tényleg szüksége van a te segítségedre, szeretetedre.

Thinkstock
Thinkstock

Neked is ott a helyed a január 19-i szombati ÖRÖKBEFOGADÓ NAPON! Aki most szombaton fogad kutyust örökbe az Illatos útról, annak a Vigyél Haza Alapítvány átvállalja az ivartalanítás költségét (ha magánszemély) és még sok más hasznos tanácsot, ajándékot is kap az eseményen részt vevő állatvédő szervezetek jóvoltából.

További részleteket az ebtelep.huoldalon találsz, sőt, előre megismerheted a gazdára váró kutyusokat is. A szervezők téged is várnak szombaton 10-15 óra között a IX. kerület, Illatos út 23/A-ban! Legrégebbi lakók - Közel 200 kutya vár gazdára az Illatos úton! De ha nem tudsz most szombaton elmenni erre a programra, akkor se bánkódj, mert a kutyusokat bármelyik nap örökbe lehet fogadni.

Tippünk: Sztárok és a megmentett kutyusok - Nézd meg, hogyan készült a Vigyél Haza Alapítványnaptára!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.