A Barátok közt színésznője, Kiss Ramóna és párja, Tóth Richárd mesébe illő környezetben romantikáztak. Megtehetik, hiszen a fiú hazánk legjobb partija.

Ramóna és Richárd lassan egy éve, hogy együtt vannak, és ez a 2 hónap igen kalandosra sikerült, hiszen a fiú pókerbajnok, ezért a világot járja, hogy versenyeken csillogtassa tehetségét. Bár Ramónát a munkája Pesthez köti, azért néha szerelmével tart az utazásokra.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu, tothrichard.hu

Most épp a Bahamákon voltak, ahol Ricsi a Poker Stars Carribean Adventura versenyén indult és jutott a döntőbe. A 33 éves fiú az asztalnál nagyon koncentrált a versenyre, de amint befejezte rohant is Ramónához.

A srác jó parti, hiszen tehetséges játékos, így játszva keresett 300 millió forintot az elmúlt években. Így szerelmét természetesen tejben, vajban füröszti.

 

Bikiniben pózol a sztárfocista kedvesehttp://www.life.hu/szorakozz/20130115-irina-shayk-modell-cristiano-ronaldo-focista-baratnoje-bikiniben-pozol.html Szakított az Alkonyat álompárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130116-robert-pattinson-szinesz-es-kristen-stewart-szineszno-ismet-szakitottak.html Ő a legsármosabb új-zélandi színészhttp://www.life.hu/szorakozz/20130109-karl-urban-szinesz-a-dredd-cimu-film-foszereploje-nagyon-sarmos.html Világsztárral pózol Palvin Barbihttp://www.life.hu/szorakozz/20130116-palvin-barbara-magyar-modell-leonardo-dicaprio-hollywoodi-szineszzel-fotozkodott.html Így pisilte le Nicole Kidman a fiatal kollégáját (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20130116-nicole-kidman-szineszno-a-the-paperboy-cimu-filmben-lepisili-zac.html