párkapcsolat utazás szerelem Barátok közt póker Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt színésznője, Kiss Ramóna és párja, Tóth Richárd mesébe illő környezetben romantikáztak. Megtehetik, hiszen a fiú hazánk legjobb partija.

Ramóna és Richárd lassan egy éve, hogy együtt vannak, és ez a 2 hónap igen kalandosra sikerült, hiszen a fiú pókerbajnok, ezért a világot járja, hogy versenyeken csillogtassa tehetségét. Bár Ramónát a munkája Pesthez köti, azért néha szerelmével tart az utazásokra.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu, tothrichard.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu, tothrichard.hu

Most épp a Bahamákon voltak, ahol Ricsi a Poker Stars Carribean Adventura versenyén indult és jutott a döntőbe. A 33 éves fiú az asztalnál nagyon koncentrált a versenyre, de amint befejezte rohant is Ramónához.

A srác jó parti, hiszen tehetséges játékos, így játszva keresett 300 millió forintot az elmúlt években. Így szerelmét természetesen tejben, vajban füröszti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.