halál rendező Michael Winner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt Michael Winner brit rendező, újságíró, akit többek közt a Bosszúvágy és a Mestergyilkos című alkotások tettek ismertté - írja a BBC.

77 éves korában elhunyt Michael Winner brit filmrendező, újságíró. A hírt a felesége, Geraldine osztotta meg a nagyvilággal.

Michael Winner official page
Michael Winner official page

A rendező dolgozott együtt többek közt Charles Bronsonnal, Marlon Brandóval és Burt Lancasterrel. Olyan filmek tették ismertté, mint a Bosszúvágy vagy a Mestergyilkos című klasszikus alkotások. "Michael csodálatos volt, briliáns, vicces és lenyűgöző. Egy fény kialudt az életemben" - emlékezett meg az elhunytról özvegye.

Meztelen felszolgálás a lájkokért cserébehttp://www.life.hu/szorakozz/20130121-100-000-facebook-lajk-utan-meztelenul-dolgoznak-majd-a-pincerlanyok.htmlLeonardo DiCaprio visszavonulhttp://www.life.hu/szorakozz/20130121-leonardo-dicaprio-szinesz-visszavonul-egy-ideig-nem-szerepel-filmekben.htmlSzerelem és erotika - Heti bulvárkoktélhttp://www.life.hu/szorakozz/20130118-a-lifehu-heti-bulvarkokteljaban-szerepel-cameron-diaz-palvin-barbara-orosz.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.