Íme a világ legnagyobb feneke

popsi LifeNight hízás fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha a popsink egy mérettel nagyobb lesz pár hónap alatt, máris diétába kezdünk. Mikel Ruffinelli azonban másképp gondolkodik.

A 190 kilós, négygyermekes Mikel Ruffinelli nem akar diétázni. Még akkor sem, ha a fenekének körmérete 244 centiméter. Ezzel a számmal övé a világ egyik legszélesebb csípője. A hölgy teste néhány éve, a negyedik gyermeke születése után változott meg drasztikusan. Mikel azonban nem diétázik, sőt, napi 3000 kalóriát fogyaszt - írja a Daily Mail. Kihasználja különleges adottságait, és ducimodellként keresi a kenyerét. A piszkálódások nem érdeklik, hiszen már megtanult együttélni a szinte saját életet élő hátsójával. Ha kíváncsi vagy Mikel életére, gyere vissza szerdán is a Life.hu-ra, mert akkor részletesebben megismerheted a hölgy világát!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.