Alig lehet ráismerni a Xenát alakító színésznőre

Xena színésznő Lucy Lawless sorozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár mostanában keveset hallunk róla, a népszerű történelmi akciósorozat kedvéért a vörös szőnyegre lépett Lucy Lawless, a Xena hősnője.

17 éve már, hogy Lucy Lawless Xena szerepébe bújva meghódította a filmes világot. A most 44 éves színésznő fényévekre van már a képernyőbeli harcos hercegnőtől, akit 6 éven át alakított. Lucy nemcsak a hírnevet köszönheti a Xenának, hanem sorozatbeli partnerével, Gabrielle-lel való kétértelmű kapcsolata miatt sokan egyfajta leszbikus ikonként tekintenek a színésznőre.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A háromgyermekes anyuka a Spartacus című sorozat legújabb évadjának Los Angeles-i premierjén jelent meg, amelynek előző részeiben ő maga is részt vállalt - méghozzá erotikától meglehetősen túlfűtött jelenetekben.

Lucy erre az alkalomra egy egyszerű szabású pink ruhát húzott, amit néhány vonalban futó csipkebetét próbált izgalmasabbá tenni. A kiegészítőként viselt ezüstcipője és hatalmas méretű nyaklánca ellensúlyozta a ruha letisztultságát.

Éheztetik magukat az Oscar előtt a sztárokhttp://www.life.hu/szorakozz/20130124-oscardij-utani-balon-a-sztarok-fustolt-lazacot-es-pizzat-esznek.htmlTeljesen meztelen a 49 éves világsztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20130124-helen-hunt-a-kezeles-cimu-uj-filmjeben-szinte-egesz-vegig.htmlKeira Knightley új módon töri a házasságothttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130123-keira-knightley-uj-modon-tori-a-hazassagot.htmlBikiniben parádéznak a sztárokhttp://www.life.hu/szorakozz/20130122-jennifer-aniston-jennifer-lawrence-rihanna-es-leann-rimes-is-tengerparton.htmlTátogta a himnuszt Beyoncéhttp://www.life.hu/szorakozz/20130123-beyonce-enekesno-tatogta-a-himnuszt-barack-obama-beavatasan.htmlVersenyzőjéhez vonzódik a Voice mesterehttp://www.life.hu/szorakozz/20130123-malek-andrea-a-voice-mestere-nador-davidhoz-a-voice-versenyzojehez.htmlJustin Bieber a fenekét mutogattahttp://www.life.hu/szorakozz/20130121-justin-bieber-zenesz-tinisztar-letolta-a-nadragjat-es-megmutatta-hatsojat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.