John Hawkes színésznő mozgássérült A kezelés mozi Helen Hunt Mark OBrian filmpremier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Helen Hunt azt nyilatkozta, hogy lenyűgözte a történet szépsége, ezért vállalta a sok meztelen jelenttel tarkított A kezelés című film főszerepét, írja a Daily Mail.

A szépséges színésznő szexterapeutát alakít legújabb mozijában, amely igaz történeten alapszik. A film főhőse nem mindennapi körülmények között veszíti el a szüzességét, amiben a 49 éves Hunt van a segítségére - sok jelenetben anyaszült meztelenül.

Forrás: Facebook/The Sessions
Forrás: Facebook/The Sessions

Az Oscar-díjas színésznő részese akart lenni ennek a fantasztikus történetnek, ezért tudta félretenni minden félelmét és ötvenhez közel ledobni a ruháit. A történet a tragikus sorsú Mark O'Brian újságíró életét dolgozza fel, elképesztő érzékenységgel. Sokan az Életravalók című filmhez hasonlítják a produkciót. "Megrendítő film, a nevetés és könny tökéletes elegye" - írja a New York Post.

A hamarosan a magyar mozikba kerülő film előzetesét és Helen Hunt meztelen testét itt nézheted meg:

Így tették magukat nevetségessé a sztárok - Nézegess képeket!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.