Öccse született a hamarosan börtönbe vonuló Lindsay Lohannek

Kate Major Lindsay Lohan színésznő Michael Lohan botrányhősnő szülés peres eljárás fiútestvér alkoholista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life.hu megírta, Lohan kisasszony tegnap talpig bőrben és szőrben érkezett Los Angelesbe, hogy bíróság elé álljon. Eközben mostohaanyja, Kate Major életet adott következő féltestvérének.

Ameddig a színésznő azért küzdött, hogy ne kerüljön börtönbe, megszületett édesapjának, Michael Lohannak a hatodik gyermeke. Landon Lohan egy floridai kórházban látta meg a napvilágot. A kisfiú, aki több mint 3 kilóval és 51 centivel született, jól van, ahogy az édesanyja is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A botrányhősnő mindezek alatt Los Angelesben tanúskodott. Hogy végül mi lesz a per vége, egyelőre nem lehet tudni, azonban elképzelhető, hogy a színésznőnek hamarosan börtönbe kell vonulnia. Így egész biztosan nem tölthet majd el túl sok időt a kistestvérével. Landon még nem tudja, hogy ez később előnyére válik majd, Lindsay ugyanis botrányaival aligha mutathatna jó példát a kicsinek.

A tárgyalás előtt például a bíróságot is át akarta verni. Ügyvédje azt hazudta, hogy a sztár légúti megbetegedéssel küzd, miközben New Yorkban vásárolgatott. Végül aztán mégis csak L.A.-be utazott, de ahelyett, hogy jó magaviseletet tanusított volna, brutális Christian Louboutin cipőjével keltett feltűnést, aztán pedig új tetkóit is megmutatta, írja a Daily Mail.

Lindsay Lohan is volt már jobb formában! Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.