Február 6-án bárki kérdezhet David Beckhamtől a Twitteren

Guy Ritchie modell cset David Beckham Twitter H&M sztárfocista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte azonos időben posztolta a neves divatmárka az összes olyan országban, ahol érdekelt, hogy február 6-án bárki csetelhet David Beckhammel a Twitteren. Vajon lehetséges ez?

"David Beckham február 6-án átveszi az irányítást a Twitter csatornánk felett! Kérdezz tőle Twitteren a következő hashtaggel: #AskBeckham."

Kérdeztél már David Beckhamtől? Holnap átveszi az irányítást a Twitter csatornánkon, kapcsolódj be te is! #AskBeckham" - hirdeti a cég a teljesség igénye nélkül a kanadai, chilei, lengyel, jordániai, szaud-arábiai, japán és magyar Twitter-oldalán.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Hogy valóban maga David Beckham ül-e majd a számítógép előtt, azt nem lehet tudni, az viszont biztos, hogy a szexi sztárfocista legújabb reklámfilmjének is február 6-án van a világpremierje. A Guy Ritchie által készített kisfilm bemutatójának apropóján pedig elképzelhető, hogy a neves világmárkának tényleg sikerül egy kis időre csetelésre bírnia a sztárt. Reméljük, hogy a közösségi oldal üzemeltetői fel vannak készülve a világméretű rohamra.

A Napi hím oldalon egy különleges összeállítást nézhetsz meg a szexi sztárfocistáról.



5 sztár, aki elvesztette a kisbabájáthttp://www.life.hu/szorakozz/20130204-lily-allen-brooke-shields-pink-celine-dion-mariah-carey-.htmlFiatal táncos fiútól virult ki Toncsihttp://www.life.hu/szorakozz/20130205-balint-antonia-egykori-szepsegkiralyno-kivirult-angyal-andras-tancpartnere-mellett-a.htmlÚjra együtt a Destiny|s Childhttp://www.life.hu/szorakozz/20130204-beyonce-amerikai-enekesno-a-destinys-childdal-lepett-fel-a-super.htmlTélűzés busókkal, jazz és kulináriahttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130201-buli-fesztival-program-programajanlo-februarra.htmlUnalomba fulladt A Dal első adásahttp://www.life.hu/szorakozz/20130202-a-dal-az-eurovizios-dalfesztival-elso-valogatoja-unalomba-fulladt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.