Nyereményjáték! Fantasztikus ajándékcsomag vár az Instagram-követőkre

ajándékcsomag nyeremény ajándék játék nyereményjáték Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kövesd a Life.hu-t az Instagramon és nyerd meg a gyönyörű ajándékcsomagot, amely tartalmaz egy levendulás bögrét, egy csomag szalvétát, egy sampont és egy hozzá tartozó balzsamot, valamint egy finom illatosítót is.

Kövesd a Life.hu-t az Instagram közösségi oldalon, mert a követők között kisorsoljuk a képen látható ajándékcsomagot! LIFE_HU néven találsz minket, képeink között pedig ezt a képet:

Fotó:Life.hu
Fotó:Life.hu

Amellett, hogy követed a Life.hu-t, fontos, hogy lájkold külön a képet is, ezzel jelzed, hogy részt kívánsz venni a játékban. Mert előfordulhat, hogy valamelyik követőnk nem ezt az ajándékot szeretné megnyerni.

A nyereményjáték 2012. február 10-ig, vasárnap éjfélig tart. A hétfő délelőtti sorsolást követően a nyertes nevét az Instagramon tesszük közzé, méghozzá úgy, hogy újra megosztjuk ezt a képet és alá írjuk a nyertes nevét, akinek fel kell vennie a kapcsolatot velünk.

Tehát ha hétfőn meglátod a neved a kép alatt az Instagramon, jelezd az info@life.hu címen, hogy eljuttathassuk neked az ajándékcsomagot!

Sok sikert kívánunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.