öngyilkosság homoszexualitás pornósztár Árpád Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpád Miklóst, a leghíresebb magyar meleg pornósztárt holtan találták New York-i lakásában. A férfi állítólag saját kezével vetett véget életének.

A népszerű pornós eredeti neve Kozma Péter volt, de Árpád Miklós művésznéven működött szakmájában. A Huffington Post szerint a férfit február 3-án találták meg lakásában, és Randal Lynch író azóta megerősítette, hogy Árpád Miklós öngyilkos lett, egy üzenetet is hagyott a helyszínen.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

"Nagyszerű srác volt, karrierje csúcsán. Sokkal több rejlett benne a felszín alatt, és rendkívül aktív tagja volt a meleg közösségnek" - mesélte Lynch, aki hozzátette, hogy Miklós nem volt boldog, de azért kemény fiú volt, akit nem lehetett könnyen megtörni.

Árpás Miklós több mint 50 filmben szerepelt, és több díjnyertes jelenete is volt. De nem csak pornózott: tavaly Perfume Genius Hood című videoklipjében is szerepelt, amit többszázezren néztek meg, és nagy vitákat váltott ki témája miatt.

A sztárvilág legnyitottabb kapcsolataihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130205-rihanna-es-chris-brown-will-es-jada-pinkett-smith-tilda.htmlJoaquin Phoenix saját nagyapja lehetnehttp://www.life.hu/szorakozz/20130205-joaquin-phoenix-amerikai-szinesz-nagyon-megoregedve-es-apolatlanul-jelent-meg.htmlFebruár 6-án bárki kérdezhet David Beckhamtől a Twitterenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130205-david-beckham-a-hm-twitter-oldalan-februar-6an-valaszol-minden.html5 sztár, aki elvesztette a kisbabájáthttp://www.life.hu/szorakozz/20130204-lily-allen-brooke-shields-pink-celine-dion-mariah-carey-.htmlFiatal táncosfiútól virult ki Toncsihttp://www.life.hu/szorakozz/20130205-balint-antonia-egykori-szepsegkiralyno-kivirult-angyal-andras-tancpartnere-mellett-a.htmlÚjra együtt a Destiny|s Childhttp://www.life.hu/szorakozz/20130204-beyonce-amerikai-enekesno-a-destinys-childdal-lepett-fel-a-super.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.