halál Buffy, a vámpírok réme színész Robin Sachs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az angol színész, Robin Sachs 61 éves korában hunyt el, egyelőre ismeretlen körülmények között. A halálhírt a színész hivatalos oldalán közölték.

Sachs legismertebb alakítását talán a Buffy, a vámpírok rémében nyújtotta, legalábbis innen emlékszik rá mindenki. A Sarah Michelle Gellar főszereplésével forgó sorozatban Robin Ethan Rayne-t alakította, egy gonosz varázslót, aki vámpírokkal és démonokkal szövetkezett.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

De Robin Sachs természetesen számtalan más alkotásban is közreműködött. Szerepelt például az Ocean's Elevenben és a Jurassic parkban, vagy olyan sci-fikben, mint a Star Trek és a Babylon 5. Sok animációs figurának is ő kölcsönözte a hangját.

"Végtelenül szomorúak vagyunk, hogy be kell jelentenünk Robert Sachs hirtelen halálát. Kérlek, csatlakozzatok hozzánk, és igyunk együtt Robinra - viszlát, kedves barát! Köszönjük szépen a sok nevetést és a sütiket! Nagyon fogsz hiányozni" - olvasható a színész honlapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.