Kocsis Tibor TV2 Malek Andrea koncert énekesnő fellépés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már az utcán is háborúzik a két nagy kereskedelmi csatorna. Az RTL Klub nem engedi, hogy Kocsis Tibi duettet énekeljen Malek Andreával az énekesnő koncertjén - írja a Bors.

A hírt két nappal a koncert előtt közölték Malekkal, aki koncertjét több duettal is színesíteni szerette volna: Berkes Gabi és Nádor Dávid mellett Malek Miklós mentoráltjával, Kocsis Tibivel is szeretett volna énekelni, aki igent is mondott a felkérésre.

Csütörtök délelőtt Andi még úgy nyilatkozott a Borsnak, hogy mennyire örül, hogy a tehetségkutatók végeztével bárki bárkivel felléphet, és a TV2 és az RTL Klub tehetségei egy színpadon állhatnak. Ám ez az érzés nem tartott sokáig.
A Bors információi szerint a letiltás azért történt meg, mert Andi koncertjét a TV2 hirdette. A duettnek állítólag az énekesnő csatornája sem örült, és többször pedzegették, hogy lehet a művésznőnek nem kellene egy színpadra állnia az RTL Klubos fiatalemberrel.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Mi művészek vagyunk, a színpadon élünk. Kétségtelen, hogy fantasztikus megjelenési lehetőségeket kaphatunk a kereskedelmi tévéktől, de ezt a rivalizálást sohasem értem meg. Nem akartunk magunkra venni felcímkézett pólókat, csak énekeltünk volna egy jót" - mondta kiábrándultan Andi.

Kocsis Tibort is megkereste a lap, ám helyette a menedzsere, Schiwert-Takács László szólalt meg, aki egyben az X-Faktor kreatív producere is volt.

"A két csatorna tehetségkutatóinak felfedezettjei eddig sem léphettek fel együtt, a Rolex és a Timex sem egy vitrinben kínálja az óráit - mondja a szakember. - A művészet legnagyobb tiszteletben tartása mellett: ez üzleti döntés."

Ha tetszett a cikkünk, kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!



Megint kíváncsiskodott egy neves mellbimbóhttp://www.life.hu/szorakozz/20130207-mellbimbot-villantott-jessica-white-modell-aki-korabban-usher-rian-phillippe.htmlElhunyt Robin Sachs színészhttp://www.life.hu/szorakozz/20130207-elhunyt-robin-sachs-angol-szinesz-a-buffy-a-vampirok-remenek.htmlBeckham egy szál alsóban fut hozzád legújabb filmjében - Videó!http://www.life.hu/szorakozz/20130207-david-beckham-a-guy-ritchie-altal-rendeztett-reklamfilmben-nagyon-szexis.htmlUtolsó kívánság: szexhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130206-mozi-szorakozas-program-utolso-kivansag-szex.htmlIngyenes lesz a szavazás az X-Factorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130206-ingyenes-lesz-a-szavazas-az-xfactorban-mert-rohamosan-csokken-a.htmlÖngyilkos lett a magyar pornósztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20130206-ongyilkos-lett-a-leghiresebb-magyar-meleg-pornosztar-arpad-miklos-new.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.