Indítsd varázslatosan a reggelt és nyerj! Bögrejáték a Life.hu-n

nyeremény ajándék játék Clinique nyereményjáték bögre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napsütéses bögrefotónk sikerén felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy új játékot hirdetünk a Life.hu-n. Tőletek is egyedi bögrefényképeket várunk. Kávésat, teásat, kicsit, nagyot, ötleteset és kreatívat. A képek beküldői között pedig értékes ajándékokat sorsolunk ki!

Nincs más doglod, mint lefotózni a reggeli kávésbögréd, a kedvenc munkahelyi csészédet, vagy azt az ötletes kis csuprot, amiben azt a szuper levest kaptad a vacsoránál. Az info@life.hu e-mail címre elküldött képeket feltöltjük a Facebook oldalunkra, ahol szavazzással dől majd el, ki kapja a gyönyörű Clinique ajándékokat.

Forrás: Life.hu
Forrás: Life.hu

Kövesd Te is a Life.hu oldalát a Facebook-on, küld el nekünk a kedvenc bögréd képét, majd pedig kérd meg a barátnőidet, szavazzanak a te fotódra. A játék 2013. február 21-től február 25-ig, hétfőig tart. Addig lehet lájkolni a beérkezett bögréket, február 26-án pedig a beérkezett szavazatok alapján eldől, ki az a három szerencsés, aki megnyeri a képen látható termékeket:

Fotó: Schmidt barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt barbara/Life.hu

A bögrés fényképeket az info@life.hu címre várjuk. Sok sikert kívánunk!

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.