Ashton Kutcher Mila Kunis párkapcsolat összeköltözés szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal sztárpár úgy döntött, eljött az ideje, hogy párkapcsolatukban egy szinttel feljebb lépjenek.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ashtonról pedig egy gyönyörú galériát láthatsz a Napi hím oldalon!




Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Kutcher 6 év házasság után hagyta magára a nála több mint tíz évvel idősebb Demi Moore-t, nem sokkal ezután pedig már Mila Kunis oldalán láthattuk. Bár hivatalosan még nem vált el exfeleségétől, úgy tűnik, komolyan gondolja kapcsolatát a 29 éves színésznővel. Kutchert már azzal is megvádolták, hogy igazi papucs lett Kunis mellett.

"Előtte barátok voltak és csak később lobbantak szerelemre. Ez nagyszerű alapot ad a kapcsolatnak" - mondta róluk a pár egyik közeli ismerőse.

Diane Lane és Josh Brolin elválnakhttp://www.life.hu/szeress/20130222-josh-brolin-szinesz-es-diane-lane-szineszno-nyolc-ev-hazassag.htmlLihegő Don Juanok - Ne csak a testeddel szexelj! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130221-szex-szexualitas-parkapcsolat-felle-kibe-ne-csak-a.htmlSzextipp: Gyönyör házimunka közben (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130221-szex-szerelem-parkapcsolat-hazias-csabitas.htmlSzikrázik a levegő a két világsztár közötthttp://www.life.hu/szeress/20130221-a-napos-oldal-cimu-film-ket-szinesze-bradley-cooper-es.htmlHarry herceg szemérmetlenül csókolózott barátnőjévelhttp://www.life.hu/szeress/20130221-harry-herceg-szemermetlenul-csokolozott-baratnojevel-cressida-bonasszal-a-svajci-siutjukon.htmlPasivélemény: Új viszony a régi mellé a netrőlhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130220-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-uj-viszony-a-regi-melle.htmlEljegyzési gyűrűt villantott Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/szeress/20130220-scarlett-johansson-amerikai-szineszno-gyemantgyurut-hord-az-ujjan-talan-romain.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.