Úgy látszik, ez a cuki sztárpárok szakításának korszaka. Mikor jön már a tavasz? Rachel McAdams és Michael Sheen két év után szakított.

A US Magazin szerint a 34 éves folyton kacagó színésznő és a 44 éves brit színész véget vetett immár két éve tartó kapcsolatának. Hogy miért döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják, az egyelőre rejtély.

Korábban arról beszéltek, hogy bár nehéz a távkapcsolat, de megoldják, és sosem töltenek három hétnél többet külön. Rachel Torontóban él, míg Michael Wales és Los Angeles között ingázik. Ám úgy látszik, hogy szerelmük mégsem bizonyult elég erősnek ahhoz, hogy ezt a háromszöget egyben tartsák. Talán az ő szerelmüket is a távolság mérgezte meg, mint ahogy a frissen szakított Michelle Williamsét és Jason Segelét.

AFP

A pár az Éjfélkor Párizsban című Woody Allen film forgatásán ismerkedett meg 2010-ben, és azóta már többször felröppent a hír, hogy Sheen oltár elé vezeti kedvesét, ám ez mégsem történt meg. És most már úgy tűnik, nem is fog.

Michael Sheen korábban Kate Beckinsale-lel élt együtt, és van egy közös, 14 éves gyerekük. Rachel pedig a Szerelmünk lapjai című filmbéli partnerével, Ryan Goslinggal járt jegyben.

Áprilisi esküvőjére keres vőlegényt az arahttp://www.life.hu/szeress/20130226-kozossegi-oldalon-keres-volegenyt-aprilisi-eskuvojehez-az-angol-sam-young.html Szakított Jason Segel és Michelle Williamshttp://www.life.hu/szeress/20130227-jason-segel-szineszes-es-michelle-williams-szineszno-szakitottak-egy-eves.html A parti után is tündökölt Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/legytrendi/20130226-cindy-crawford-a-47-eves-modell-smink-nelkul-ment-a.html Szexbotrányba keveredett a népszerű humoristahttp://www.life.hu/szorakozz/20130226-jason-manford-a-nepszeru-angol-humorista-szexbotranyba-keveredett-ket-even.html Jennifer Lawrence máris feketére váltotthttp://www.life.hu/szepulj/20130226-jennifer-lawrence-oscardijas-szineszno-feketere-festette-a-hajat-a-dijatado.html