tehetségkutató döntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap hatalmas sikert ért el a szerb Ja imam talenat című tehetségkutatóban egy magyar takarítónő, Bús Hajnalka. A 38 éves nő a Jesus Loves Me című dalt énekelte a döntőben.

Vasárnap zajlott a szerb Ja imam talenat című tehetségkutató döntője, amelyben egy magyar takarítónő nyűgözte le a zsűrit és a közönséget.

Forrás: www.facebook.com/jaimamtalenat.info
Forrás: www.facebook.com/jaimamtalenat.info

Bús Hajnalka, aki eddig leginkább a Lazar Nešia Vegyészeti és Technológiai Szakközépiskola folyosóin kápráztatta el a diákokból és tanárokból álló közönséget, a döntőben a Jesus Love Me című dalt adta elő. A győztes végül mégsem ő, hanem Katarina Kovaeevia lett - adta hírül a Vajdaság Ma.
A versenyre közel tízezren jelentkeztek, közülük került ki a tíz döntős. Ugyan a versenyt nem ő nyerte meg, mégis Bús Hajnalkát tartják a negyedik széria legnagyobb felfedezettjének, mert tehetségével és személyiségével egy egész országot varázsolt el.

Mel B másik tehetségkutatóra váltotthttp://www.life.hu/szorakozz/20130221-mel-b-enekesno-volt-spice-girls-tag-masik-tehetsegkutatora-valtott.htmlKeresztes Ildikó miatt pszichológushoz járt a tehetségkutató versenyzője?http://www.life.hu/legykepben/20121208-ladanyi-patricia-a-voice-versenyzoje-kiesett-az-xfaktorbol-ezert-pszichologushoz.htmlÍgy változtak át a tehetségkutatók sztárjaihttp://www.life.hu/legytrendi/20121127-igy-valtoztak-at-a-dontore-a-tehetsegkutatok-noi-sztarjai.htmlNyolc hónapja szült, de már mesésen néz ki a tehetségkutató imádott zsűritagjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20121010-nyolc-honapja-szult-de-mar-mesesen-nez-ki-a-tehetsegkutato.htmlMajd| 10 millióért szállt be a tehetségkutatóba a legendás zenészhttp://www.life.hu/legykepben/20121011-somlo-tamas-the-voice-zsuritagja-10-millioval-egesziti-ki-nyugdijat.htmlMegfenyegette egymást a tehetségkutató két zsűritagjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121003-nicki-minaj-amerikai-enekesno-es-mariah-carey-amerikai-enekesno-osszebalhezott.htmlA Megasztár-győztes nővére is szerencsét próbál a tehetségkutatóbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20120906-ruzsa-magdi-enekesno-novere-annamaria-is-elindul-a-voiceban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.