Szekeres Adrien közösségi oldal ByeAlex Hajdú Péter A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dal győztese, ByeAlex énekes a közösségi oldalán köszönte meg a támogatást, és egy érdekes információt is megosztott a rajongóival.

"Fiúk-lányok-jóbarátok! Köszönöm a támogatást és bizalmat! Örülök, hogy szerettétek és szeretitek a dalom. Sokat fogok most készülni, hogy ott kint sokkal szebben tudjam előadni, és persze MAGYARUL. Mert engem cseppet sem érdekel semmiféle elvárás, nyomás vagy konvenció, ami eddig jellemző volt. Ez a dal számomra nem az éneklésről szól, de tudom jól, hogy van mit tanulnom. Egy biztos - és higgyétek el, ha mondom -, én az utcáról mentem be... a műsor mellett dolgozni jártam minden nap BKV-val, és ebben a projektben még nem is élhettem meg igazán sok fellépést, sőt. Ez most változni fog. Aki azt mondja, hogy bunda volt tegnap? TESSÉK? Az megőrült... Hogy is lobbizhatna egy ilyen srác, mint ÉN, egy hatalmas televíziós produkciónál? Vicc lenne..." - írta pár órája az énekes a közösségi oldalán.

Forrás: MTVA
Forrás: MTVA

A kommentelők véleménye azonban nagyon megoszlik ByeAlex eurovíziós részvételéről. "Botrány, hogy ilyen tehetséges énekesek mellett egy ilyen alak fogja képviselni az országunkat. Kiváló esélyt szalasztottunk el, mert a másik három döntős nívós és eredményes produkciót mutathatott volna be. Ez tuti bukó!!" - írja az egyik kommentelő. De volt olyan is, aki az egyet nem értése ellenére is gratulált a győztesnek: "Idétlen és színvonatalan. A zenéhez, a tiszta hangokhoz nincs semmi köze a 'nyertes' dalnak. Ettől függetlenül gartulálok, mivel ez a fair play". Persze nagyon sokan imádják az újdonsült magyar sztár dalát: "Gratulálok Alex! Bement egy srác a gardróbból felöltözve, egy nagyon letisztult hanszerelésű, jó szövegű számmal és mindenkit levett a lábáról. Én több mint tíz évet dolgoztam zenei kiadóknál, szerintem te már most platinalemezes előadó vagy!" - írja Alex egy lelkes rajongója.

A hazai sztárok sem hagyhatták szó nélkül Alex győzelmét, és jól látszik, hogy a hírességek véleménye is nagyon megoszlik a különc előadóról. Hajdú Péter a közösségi oldalán arról ír, hogy ByeAlexnek ugyanaz a kiadója és a managementje, mint a tavalyi győztes Compact Discónak, és szerrinte ez állhat a győzelem hátterében. Szekeres Adrienn énekesnő azonban egészen mást gondol ByeAlex sikeréről: "Így a szakma pereméről szeretnék kicsit szólni. Évek óta nagyon nagy bajban van a magyar könnyűzene és az előadók. Pénzzel, érdekekkel és összefonódásokkal van manipulálva. Nekem ByeAlex azt üzeni, hogy tessék ott kezdeni a szakmát, hogy előveszünk egy gitárt, és örömből zenélünk. A stílusunkat pedig nem ránk szabják vagy a divat diktálja, hanem szépen, az évek során kialakul, kiforr."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.