A Nagy Duett Erdélyi Mónika Gáspár Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten Gáspár Laci és Erdélyi Mónika kapta a legkevesebb szavazatot, így nekik kell távozniuk a zenés műsorból.

Láthattuk Liptai Claudiát lila pizsamában, Cseke Katinka pedig szexéhes asszonyként bulizott a színpadon. Szinetár Dóra és Dopeman produkciója próbált hatni a kisgyermekes anyukákra, Bangó Margit és Lakatos Márk pedig ismét fergeteges murit csaptak a színpadon. Végül Gáspár Laci és Erdélyi Mónika produkciója volt az, amelyik nem győzte meg a közönséget, így jövő vasárnap ők már nem duetteznek a többiekkel.

Nézd meg Mónika és Laci utolsó produkcióját!

Le akarják nyúlni az X-Faktor győzteséthttp://www.life.hu/szorakozz/20130303-olah-gergo-enekes-az-xfaktor-sztarja-arrol-panaszkodik-hogy-penzt.htmlMezítláb is szexi Novodomszky Évahttp://www.life.hu/szorakozz/20130303-novodomszky-eva-a-dal-musorvezetoje-mar-levette-a-cipojet-az.htmlMagyarul énekel Malmőben ByeAlexhttp://www.life.hu/szorakozz/20130303-byealex-enekes-a-dal-nyertese-a-kozossegi-oldalan-reagalt-a.htmlA közönség mást akart: ByeAlex nyerte A Dalthttp://www.life.hu/szorakozz/20130302-eurovizio-2013-a-dal-dontoje-percrol-percre.htmlKirúgták Mádai Vivienthttp://www.life.hu/szorakozz/20130302-madai-vivien-az-rtl-klub-musorvezetojet-kirugtak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.