spórolás X-Faktor Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor győztese, a 24 éves Oláh Gergő régen nagy szegénységben élt Karancslapujtőn. Amióta milliomos lett, sokan pénzt kérnek a magyar zenésztől.

"Sajnos szép számmal kapok olyan leveleket, amelyben arra kérnek, hogy mivel én tudom, mi az a szegénység, segítsek nekik és adjak pénzt. Rengeteg ilyen jön, de ezekre nem tudok válaszolni. Volt, aki azt kérte, egy személyes tárgyamat ajánljam fel licitre, és az abból befolyt összegből támogassam a beteg gyerekét. Ezt egyébként valószínűleg megteszem. De ez egészen más, mint amikor direkt pénzt kérnek tőlem. Én pontosan tudom, hogy milyen az, amikor kölcsön kell kérni valakitől, mert nekem is sokszor meg kellett tennem. Mindemellett nem tudok mindenkinek segíteni" - vallotta Gergő a Blikknek.

Forrás: RTL Klub sajtóklub
Forrás: RTL Klub sajtóklub

"Szokták mondani, hogy büszkék arra, amit eddig elértem, és hitet, reményt kapnak általam. Kedden éppen édesanyám hívott. Zokogott, nagyon megijedtem, mert nem tudtam mire vélni, már azt hittem, valaki meghalt. Igazából csak el akarta mondani, hogy jött egy levél egy hetvenéves, rákos beteg nénitől, aki küzd az életéért, mert amióta engem megismert a tévén keresztül, hitet és erőt kapott. Szeretnék spórolni, ezért minden hónapban félreteszünk egy nagyobb összeget, hogy ne csússzon ki a kezünk közül egy év alatt a pénz. Mindig, ahogy bevételhez jutunk, vagy költünk valamennyit, már fel is írjuk. Így tudunk figyelni arra, hogy ne költekezzünk" - tette hozzá Gergő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.