Újabb portré készült Cambridge hercegnőjéről. Az előző, hivatalos kép borzasztó kritikákat kapott. A mostanit dicsérik. Őszintén szólva nem értjük, hogy miért. A bájos hercegnő sokkal öregebbnek néz ki, ráadásul mély ráncai vannak.

Úgy tűnik, a gyönyörű Katalin hercegnőt nem könnyű lefesteni. Újabb kísérletet tett erre egy Norren Denzil nevű hölgy, miután az előző, Paul Emsley által készített hivatalos portrét csúnyán lehúzták a kritikusok. Sőt, még át is festették az alkotást. Néhány héttel az eset után ismét vászonra került a kismama. Norren Denzil három hétig tökéletesítgette a művet, amelyről igen elismerően nyilatkoznak. Az újdonsült alkotást megnézhetitek a Daily Mail fotóin.

Forrás: AFP
Ez a Calgaryban készült kép volt az ihletforrás

A bírálók szerint Katalin hercegnő vonásai végre nem merevek, arca pedig sugárzó. Szerintünk azonban a hercegnőről ismét egy előnytelen portré készült. Arca ráncos, nem túl természetes, ráadásul sokkal  idősebbnek néz ki. Az alkotónak van egy nagy terve is: szeretné a hercegnőnek is megmutatni munkáját, és azt reméli, hogy 2 ezer fontért tudja eladni. A pénzt valamelyik jótékony szervezet kapná meg, amit a hercegnő választana ki.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét! 

Átfestették Katalin hercegnő portréjáthttp://www.life.hu/szorakozz/20130114-atfestettek-katalin-hercegno-elso-portrejat-a-kritikusok.html Készülhet rossz kép Katalin hercegnőről ishttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20130111-katalin-hercegno-hivatalos-portrejat-kritizaljak.html Magára maradt Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130304-katalin-hercegno-egyedul-setalt-a-svajci-hegyekben-sieles-helyett.html A fellegekben jár Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130303-katalin-hercegno-megmutatta-pocakjat-egy-baratja-svajci-eskuvojen.html Katalin felöltöztette pici pocakjáthttp://www.life.hu/legytrendi/20130219-katalin-hercegno-feloltoztette-terhes-pocakjat-egy-szep-szurke-ruhaba.html