Ráncos és öreg lett Katalin hercegnő

kritika Katalin hercegnő Kate Middleton portré festmény brit királyi család Paul Emsley vászon ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb portré készült Cambridge hercegnőjéről. Az előző, hivatalos kép borzasztó kritikákat kapott. A mostanit dicsérik. Őszintén szólva nem értjük, hogy miért. A bájos hercegnő sokkal öregebbnek néz ki, ráadásul mély ráncai vannak.

Úgy tűnik, a gyönyörű Katalin hercegnőt nem könnyű lefesteni. Újabb kísérletet tett erre egy Norren Denzil nevű hölgy, miután az előző, Paul Emsley által készített hivatalos portrét csúnyán lehúzták a kritikusok. Sőt, még át is festették az alkotást. Néhány héttel az eset után ismét vászonra került a kismama. Norren Denzil három hétig tökéletesítgette a művet, amelyről igen elismerően nyilatkoznak. Az újdonsült alkotást megnézhetitek a Daily Mail fotóin.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ez a Calgaryban készült kép volt az ihletforrás

A bírálók szerint Katalin hercegnő vonásai végre nem merevek, arca pedig sugárzó. Szerintünk azonban a hercegnőről ismét egy előnytelen portré készült. Arca ráncos, nem túl természetes, ráadásul sokkal idősebbnek néz ki. Az alkotónak van egy nagy terve is: szeretné a hercegnőnek is megmutatni munkáját, és azt reméli, hogy 2 ezer fontért tudja eladni. A pénzt valamelyik jótékony szervezet kapná meg, amit a hercegnő választana ki.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.