Büszkeségünk, a magyar vizsla hódít Nagy-Britanniában. Erről ír a Huffington Post egyik blogjában. Nem csoda, hogy ennyire népszerű ez a fajta, hiszen kecses mozgású és jó természetű blökikről van szó. Vigyázat, ha elolvassátok ezt a cikket, vizsla-gazdik szeretnétek lenni!

Végre valami, amire büszkék lehetünk! A magyar vizslákat dicséri a Huffington Post egyik blogjában. A cikk szerzője azt írja, hogy ez az ősi, nemes fajta egyre nagyobb népszerűségnek örvend Angliában. Szóba kerül az ebek története is. Kiderül, hogy a vizslák ősei a nyolcadik században érkeztek Magyarországra a nomád, magyar törzsekkel, és a Kínából vándorló hadurakkal.

Forrás: Life.hu
Imádnivaló, nem? Ő Mázli, egyik kolléganőnk kutyusa, aki imád pózolni

Az újság szerint egyre több brit családban bukkan fel a magyar vizsla, akit imádnak a gyerekek. Nem meglepő, hogy a cikk írója is vizsla-tulajdonos. Aki találkozott már ezzel a fajtával, az tudja, hogy nehéz ellenállni neki. Hűségesek, szeretetre méltóak, a legképtelenebb pózokban tudnak aludni, és mindig készek kaját kunyerálni.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét! 

Tóth Vera bevallotta roma származásáthttp://www.life.hu/legykepben/20130313-toth-vera-enekesno-a-hal-a-tortan-adasaban-bevallotta-hogy.html Lilu szereti, ha keményen fogjákhttp://www.life.hu/legykepben/20130312-lilut-a-szombat-esti-laz-musorvezetojet-proba-alatt-kemenyen-kellett.html Giccsesre sikeredett Bebe nászútjahttp://www.life.hu/legykepben/20130312-bebe-a-a-back-ii-black-frontembere-a-maldiv-szigetekre.html Boros Csaba: "Rettenetes volt Cipőt ilyen állapotban látni"http://www.life.hu/legykepben/20130313-bodi-laszlo-cipo-a-republic-frontembere-komas-allapotat-boros-csaba.html Kisajátította március 15-ét a Republichttp://www.life.hu/legykepben/20130312-republic-egyuttes-kisajatittotta-maganak-marcius-15et-most-cipo-halala-miatt.html Óriáscég emberei szavaznak Csézyre?http://www.life.hu/legykepben/20130312-csezyre-parja-szabo-laszlo-mlm-halozata-kuldi-az-smseket-a.html Király Linda anyukája öltözteti Liptaithttp://www.life.hu/legykepben/20130311-kiraly-gabriella-stylist-kiraly-linda-edesanyja-oltozteti-liptai-claudiat.html Pucér fenékkel fetrengett a híres komikushttp://www.life.hu/szorakozz/20130313-whitney-cummings-amerikai-komikus-pucer-fenekkel-fetreng-a-foldon.html Apa lesz a megrögzött agglegény színészhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130313-edward-norton-apa-lesz-menyasszonya-shauna-robertson-bejelentette-hogy-terhes.html Sztárok, akiket utálnak az állatvédőkhttp://www.life.hu/legytrendi/20130310-beyonce-es-lady-gaga-enekesno-egzotikus-allatok-borebol-keszut-ruhakban.html