rajongó hörcsög Justin Bieber állatvédők meghalt popsztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédia érte Justin Biebert. A kanadai popsztár "kis kedvence" meghalt.

Cuki szőrmókja után sír Justin Bieber, ugyanis Pac névre keresztelt hörcsöge a napokban elpusztult. Az énekes 3 hónappal ezelőtt az atlantai koncertjén elajándékozta a kisállatot egyik rajongójának - írja a Sun. Justint ennek ellenére megviselték a történtek, hiszen anno szó szerint a tenyerén hordozta az apróságot. Vajon akkor miért ajándékozta el?

Forrás: Instagram/justinbieber
Forrás: Instagram/justinbieber

Az orosz törpehörcsögöt valószínű, hogy krónikus veseelégtelenség vagy az alacsony fehérjediéta vitte el. Az állatorvosok már nem tudtak rajta segíteni. A rajongólány a kertjében temette el. Állatvédők egyébként hevesen támadták az énekest, amiért a rágcsálót egy vadidegenre bízta. Nos, igen, ilyenkor felmerül a kérdés: vajon ha Justinnál marad az állat, akkor még ma is élne?

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.