Tóth Gabi Istenes Bence Dundika RTL II tánc Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szombat Esti Láz második adásában is fergeteges produkciókkal rukkoltak elő a párosok, akik közül voltak, akik jive-ot, mások pedig angol keringőt táncoltak. A Life.hu megmutatja három kedvencét.

Múlt héten magasra tette a lécet Varga Izabella és partnere, Cseh-Szakál Tibor a Szombat Esti Lázban. A páros a héten is remekül teljesített - de nem győzték meg 100 százalékosan a zsűrit, ahogyan bennünket sem. Ha jive, akkor egyértelműen Tóth Gabi és Markó Róbert produkciója volt a kedvenc. A zsűri is teljes eksztázisba esett a produkció végére. Keleti Andrea Gabi ruganyosságát dicsérte, Esztergályos Cecília az egekig magasztalta őket, Tihanyi Ákos pedig egyenesen Josephine Bakerhez hasonlította Gabit, aki örömében megmászta Csonka Andrást is.

Érzelmes angol keringőt adott elő Dundika és partnere, Mészáros Máté. Az egykori nyuszilány bemutatta a benne lakozó szende királylányt. A produkcióval teljesen meggyőzőtt bennünket annak ellenére, hogy a zsűri inkább Vastag Csaba és Mármarosi Tünde keringőjéért volt oda. Így lehettek ezzel a nézők is, akik végül Dundikáékat szavazták ki a versenyből.

Bár Szilveszter gazda már múlt héten belopta magát a szívünkbe esetlenségével, a héten Südi Iringó és Istenes Bence produkciója volt a harmadik nagy kedvencünk. A párost elég volt csak nézni ahhoz, hogy azt kívánjuk, bárcsak mi is ilyen energiával tudnánk ugrálni a parketten.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Életmentésre került sor a Szombat Esti Láz próbájánhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-a-szombat-esti-laz.htmlSzexi fotón pózolnak a Szombat Esti Láz táncosnőihttp://www.life.hu/legykepben/20130226-szombat-esti-laz-tancosnoirol-dundika-varga-izabella-toth-gabi.html20 centit és 12 kilót fogyott a Szombat Esti Láz táncosahttp://www.life.hu/legykepben/20130225-szilveszter-gazda-rtl-ii-szombat-esti-laz-tancosa-tizenket-kilotol.htmlOrvosnál kötött ki a Szombat Esti Láz szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130220-dundika-az-rtl-ii-szombat-esti-laz-szereploje-orvosnal-kotott.htmlKamerával figyeli partnerét a Szombat Esti Láz táncosahttp://www.life.hu/legykepben/20130215-szilveszter-gazda-az-rtl-ii-szombat-esti-laz-cimu.htmlÖccse szerelmi életétől függ a Szombat Esti láz táncosának sikerehttp://www.life.hu/legykepben/20130204-vastag-csaba-szombat-esti-laz.htmlMegváltoztatta életét a Szombat Esti Láz táncosahttp://www.life.hu/legykepben/20130130-szilveszter-gazda-a-szombat-esti-laz-otthagyta-gazdasagat-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.