Szulák Andi és Papp Gergő esett ki A Nagy Duettből

Papp Gergő SuperTv2 énekesek A Nagy Duett kieső Szulák Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnapi Nagy Duettben már két produkciót kellett előadniuk az énekes pároknak. Bangó Margit kétszer is combot villantott, Csézy és Gesztesi Károly pedig ismét unalmasak voltak.

Hiába próbált A Nagy Duett összes résztvevője több szavazatért kampányolni az élő műsor egész ideje alatt, mégis Szulák Andrea és énekes párja, Papp Gergő estek ki a SuperTV2 vasárnap esti műsorából.

Forrás: SuperTv2
Forrás: SuperTv2

Csézy és Gesztesi Károly megint biztosra akartak menni az egyszerű és fülbemászó dalválasztásukkal, amit többen sérelmeztek is a zsűri tagjai közül, hogy egyszerűre és unalmasra sikeredett, ennek ellenére továbbjutottak a jövő heti adásba. Király Linda és Szabó Győző hozta a szokásos laza, energikus formáját. Cseke Katinka és párja, Attinka (vagyis Kökény Attila) a vicces irányt célozta meg ma este is, és őrült táncukkal bent is maradtak a műsorban. Bangó Margit pedig mindenkit megdöbbentett combvillantásával, amit kétszer is sikerült kiviteleznie teljesen véletlenül A Nagy Duett élő adásában.

Ezekben a ruhákban könnyebben olvadnak a kilók!http://www.life.hu/legytrendi/20130315-trendi-sportruhazat-futashoz-jogahoz-edzeshez.htmlByeAlex: "Sok rosszat kaptam az élettől"http://www.life.hu/sztarszerzok/20130315-byealex-sok-rosszat-kaptam-az-elettol-szily-nora-interjuja.htmlSíkosító-kisokos nem csak ínyenceknek (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130314-szex-szerelem-parkapcsolat-sikosito-kisokos.htmlHelyreállt a családi béke VV Fecónálhttp://www.life.hu/szeress/20130317-kibekult-felesegevel-vv-feco-akit-elhagyott-gyermekei-edesanyja-angela-nehany.htmlÉhezteti gyermekeit Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130317-eheznek-gwyneth-paltrow-szineszno-gyermekei-apple-es-moses-nem-ehetnek.htmlDurván néz ki a 73 éves rocknagyi!http://www.life.hu/szepulj/20130311-elkepesztoen-fiatalosan-nez-ki-tina-turner-enekesno-a-73-eves.htmlMező Misi: "Cipő el akart menni"http://www.life.hu/legykepben/20130311-a-republic-egyuttes-elhunyt-enekesere-bodi-laszlo-cipore-emlekeznek-hazai.htmlEljegyezte milliárdos pasija az ismert modellthttp://www.life.hu/szorakozz/20130311-elle-macpherson-szupermodellt-eljegyezte-gazdag-milliardos-ingatlanmagnas-baratja-jeffrey-soffer.htmlCsúnyán lerészegedett az X-Factor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130311-csunyan-bepialt-simon-cowell-teves-producer-az-xfactor-mentora-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.