Esztergályos Cecília Győrfi Pál tangó Práger Kitty Keleti Andrea kieső tánc Lilu Szombat esti láz szóvivő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Práger Kitty és Győrfi Pál távoztak az RTL II Szombat Esti Láz műsorából.

A különleges "ufó-tangó" sem volt elég, hogy folytassa a versenyt a Práger-Győrfi páros. A zsűri sem jutott dűlőre, volt, aki szerette a táncukat, volt, akinek nem nyerte el a tetszését. A kissé merevül mozgó szóvivő azonban nem bánta meg, hogy belevágott a Szombat Esti Lázba, és többször is hangoztatta már, hogy kedvet kapott a táncoláshoz. Most azonban egy kis pihenő következik a hétköznapjaiban, ugyanis nekik kellett távozniuk a műsorból.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Divatbotrányok: Courtney Love, a zűrös özvegyhttp://www.life.hu/legytrendi/20130319-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-courtney-love-muveszno-kurt-cobain-ozvegye.html5 szuper gyakorlat a karcsú lábakérthttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130320-fogyas-es-edzes-5-szuper-gyakorlat-a-karcsu-labakert.htmlSírásba fulladt Tóth Gabi táncahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130323-a-szombat-esti-laz-harmadik-adasanak-top-3-produkcioja-a.htmlElsötétült egy órára Budapest ishttp://www.life.hu/legykepben/20130323-ma-a-vilag-152-orszagaban-kialszanak-a-fenyek-egy-orara.htmlTeniszkönyöke lett Győrfi Pálnakhttp://www.life.hu/legykepben/20130323-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-beinjekciozva-all-kozonseg-ele.htmlDundika mosolyogva esett ki a Szombat Esti Lázbólhttp://www.life.hu/legykepben/20130316-dundika-a-szombat-esti-laz-2013-masodik-kiesoje.htmlÉletmentésre került sor a Szombat Esti Láz próbájánhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-a-szombat-esti-laz.htmlSzexi fotón pózolnak a Szombat Esti Láz táncosnőihttp://www.life.hu/legykepben/20130226-szombat-esti-laz-tancosnoirol-dundika-varga-izabella-toth-gabi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.