Budapest a legjobb hely a britek szerint

olcsó úticél főváros Budapest Európa brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Odavannak Budapestért az angolok. Legalábbis ami az árakat illeti. A brit turistáknak ugyanis európai viszonylatban a magyar főváros a legolcsóbb.

Olcsó, ezért megéri Budapestre jönni - így vélekednek rólunk a britek, írja a Daily Mail. Az árak alapján összesen 25 nagyvárost hasonlítottak össze, és kiderült, hogy nálunk kevesebbe kerül az élet, mint New Yorkban vagy Rómában.

Forrás: Thinkstockphotos.com
Forrás: Thinkstockphotos.com

Étkezés, jegyek a városnéző buszra, szállás - ezek mind kedvező áron kaphatók Budapesten, legalábbis a britek pénztárcájához mérten. Ugyanezek a szolgáltatások Stockholmban vagy Koppenhágában például háromszor ennyibe kerülnek. Ez a 2 város a legdrágább a kontinensen. Íme a britek 10 kedvenc utazási célpontja:
1. Budapest
2. Vilnius (Litvánia)
3. Varsó (Lengyelország)
4. Riga (Lettország)
5. Lisszabon (Portugália)
6. Dubrovnik (Horvátország)
7. Prága (Csehország)
8. Tallinn (Észtország)
9. Isztambul (Törökország)
10. Belfast (Észak-Írország)

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Magyar lány nyert az Oxford-Cambridge evezősversenyenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130325-novak-mariann-egy-magyar-lany-is-reszt-vett-az-oxfordcambridge.htmlMagyar vizsla kell a briteknekhttp://www.life.hu/szorakozz/20130313-magyar-vizsla-kell-a-briteknek-egyre-tobb-magyar-vizsla-bukkan.htmlFordulat! A britek mégis inkább Károlyt látnák a trónon, nem az ifjú Vilmosthttp://www.life.hu/legykepben/20120610-felmeres-a-britek-tobbsege-megis-karolyt-szeretne-a-tronon-latni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.