Magyar lány nyert az Oxford-Cambridge evezősversenyen

Oxford evezés Cambridge magyar fiatal Novák Mariann egyetem verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fiatal lány, Novák Mariann megmutatta, milyen az a magyar virtus: ő az első magyar, aki részt vett a rangos Oxford-Cambridge evezősversenyen. Csapatával meg is nyerte a viadalt. Büszkék vagyunk rá!

A magyar lányok híresen jók az evezésben. Ez most megint bebizonyosodott: Novák Mariann az Oxford csapatát erősítette a női egyetemi csoportok közötti hagyományos, kétezer méteres Oxford-Cambridge evezősversenyen. Ő az első magyar, aki indulhatott ezen az előkelő megmérettetésen.

Forrás: www.theboatrace.org
Forrás: www.theboatrace.org

Bár először a Cambridge-nek állt a zászló, de végül az oxfordiak győztek. A futamot a Dorney-tónál rendezték meg, és végig borzasztó volt az idő: mindössze 2 fok és nagy szél. Mariann régészetet tanul a világ egyik legjobb egyetemén, és októberben csatlakozott az oxfordi csapathoz. Csak így tovább, Mariann!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Magyar vizsla kell a briteknekhttp://www.life.hu/szorakozz/20130313-magyar-vizsla-kell-a-briteknek-egyre-tobb-magyar-vizsla-bukkan.htmlMellőzi a szakma a magyar színészthttp://www.life.hu/szorakozz/20130324-mellozi-a-szakma-miller-zoltan-szineszt-nem-kap-felkereseket-egy.htmlHalálfélelmet okozott egy zsiráfhttp://www.life.hu/szorakozz/20130322-egy-zsiraf-kergetett-meg-nehany-turistat-az-afrikai-szavannan.htmlPalvin Barbi cigánykerekezett, miután díjat kapotthttp://www.life.hu/szorakozz/20130321-palvin-barbara-magyar-modell-ciganykerekezett-a-glamour-women-of-the.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.