Az összes mókust lelőné egy brit férfi

temetés felgyújtás lelő mókus garázs brit Alby Tebbutt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Háborút indított egy brit férfi a mókusok ellen. Temetésre indult, de nem jutott el oda, mert egy rágcsáló miatt kigyulladt a garázsa. A pasi most le akarja lőni az összeset.

Békés, aranyos teremtmények - általában így vélekedünk a mókusokról. Egy brit férfinél azonban elszakadt a cérna. Történt ugyanis, hogy Alby Tebbutt (így hívják a pasit) egy temetésre tartott, de vissza kellett fordulnia, mert megtudta, hogy egy szürke mókus tűzbe borította garázsát.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kiderült, hogy a mókus átrágott egy elektromos kábelt, így gyulladt ki a garázs, amely végül teljesen leégett. A szerencsétlenül járt pasi az eset után bosszút esküdött: eldöntötte, hogy puskájával minden mókust lelő. A szabályok szerint ezt megteheti, csak az törvényellenes, ha szenvedést okoz nekik.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.