Andrew Cooper szexi kóla LifeNight vetkőzés reklám reklámarc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harmincéves az egyik szénsavas üdítőital light változata, ehhez pedig méltó ünneplés dukál.

Pontosan harminc éve, hogy piacra dobták az első diétás kólát. A márka most legújabb reklámjával ünnepli a kerek évszámot - a hölgynézők nagy örömére. A kisfilmben ugyanis a brit modell, Andrew Cooper lekapja a kólával összefröcskölt pólóját, ezzel pedig nemcsak a mellette piknikező lányokat lepi meg, hanem női nézők ezrei lettek kíváncsiak a kockás hasú ex-Armani modellre.
"Nagyon akartam ezt a munkát. Egy igazán ikonikus márkáról van szó, ezért ez igazán nagy dolog" - véli a L'Oréal márka egykori arca.

ByeAlex elárulta, milyen csajok jönnek be nekihttp://www.life.hu/szorakozz/20130327-byealex-az-eurovizios-dalverseny-2013as-gyoztese-elarulta-milyen-csaj-jon.htmlÍme a legjátékosabb csivava - Cuki videóhttp://www.life.hu/szorakozz/20130327-nagyon-vicces-es-cuki-video-egy-csivavarol-aki-jatszani-akar.htmlHatalmas cicijeivel szoptat egy bocit a modellhttp://www.life.hu/szorakozz/20130327-sabrina-boing-boing-brazil-modell-es-dj-hatalmas-melleivel-probal.htmlAz összes mókust lelőné egy brit férfihttp://www.life.hu/szorakozz/20130327-egy-brit-ferfi-alby-tebbutt-lelone-az-osszes-mokust-miutan.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.