Tinisztárból Transformers lány. Kiderült, hogy Nicola Peltz kapja a női főszerepet a Transformers 4-ben.

Megvan az új Transformers lány, a mindössze 18 éves Nicola Peltz a szerencsés. Ezzel olyan elődök nyomaiba léphet, mint Megan Fox és Rosie-Huntington-Whiteley.  

Forrás: AFP

Kiszivárgott hírek szerint a törékeny színésznő Mark Wahlberg lányát alakítja majd a filmben.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét! 

Vámpírgyermeket szült a szexi világsztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130104-megan-fox-vampir-gyermeket-szult-es-eloszor-beszelt-terhessegerol.html Szakított barátnőjével a Transformers sztárjahttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121128-szex-szerelem-parkapcsolat-szakitott-baratnojevel-a-transformers-sztarja.html Borzalmas ruhában jelent meg a Transformers 3 sztárjahttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110718-borzalmas-ruhaban-jelent-meg-rosie-huntingtonwhiteley-a-transformers-osakai-bemutatojan.html Elhunyt a Harry Potter-filmek sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130329-richard-griffiths-angol-szinesz-a-harry-potterfilmek-szinesze-65-evesen.html Undorítóan csókol Brad Pitthttp://www.life.hu/szorakozz/20130328-kirsten-dunst-szineszno-szerint-undorito-volt-brad-pittel-csokolozni.html