Lazább uralkodót követelnek a britek. Egy közvélemény-kutatás szerint azt akarják, hogy II. Erzsébet ritkítson a programjain, mert már nem bírja úgy a hajtást, mint régen. Az uralkodóház azonban határozottan állítja, hogy a királynő fitt.

Meglepő felmérés a britektől, ami ezúttal saját uralkodójukról szól. Egy friss közvélemény-kutatás alapján kiderült, hogy az emberek kétharmada azt szeretné, ha II. Erzsébet könnyedebben venné a dolgokat, és kevesebb kötelező programja lenne. Sokan inkább aggodalomból gondolták így, mert, ahogy a Life.hu is megírta, a királynő nemrég kórházba került.

Forrás: AFP

A nagy többség elégedett a 86 éves királynő több mint 60 éve tartó uralkodásával, 10-ből 6 válaszadó azonban inkább unokáját, Vilmos herceget szeretné többet látni, aki apja, Károly herceg után harmadikként foglalhatja majd el a trónt.

 

Kórházban a brit uralkodóhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130303-korhazban-a-brit-uralkodo-ii-erzsebet.html Ilyen csinos nő volt valaha II. Erzsébethttp://www.life.hu/anyaskodj/20121206-fenykepek-ii-erzsebet-angol-kiralyno-fiatalkorabol.html Metrózott Katalin hercegnő és a királynőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130320-katalin-hercegno-es-ii-erzsebet-brit-kiralyno-a-baker-streeti.html Félrelépett Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130318-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesegenek-a-ciposarka-beakadt.html Katalin hercegnő fiút szeretnehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130318-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesege-nem-tudja-hogy-fia-lesze.html