animációs film Némó nyomában mozi Ellen DeGeneres Szenilla nyomában
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyerekek és gyereklelkű felnőttek, figyelem! Több mint tíz évvel a nagy sikerű Pixar animációs film, a Némó nyomában után jön a folytatás, a Szenilla nyomában.

Készül a Némó nyomában második része. Az elsőben a kis narancssárga-fehér csíkos bohóchal, Némó tűnt el apja, Pizsi szeme elől, aki a keresés során segítőre talált a szerethető, de rendkívül feledékeny kék doktorhal, Szenilla személyében.

A második részben Szenilláé a főszerep. A kis halnak ismét Ellen DeGeneres kölcsönzi a hangját. A világhírű, amerikai komikus azt mondta: nagyon régóta várt már erre a napra, de megérte. A forgatókönyv fantasztikus, és minden benne van, amit imádott az első részben. Tele van szívvel, igazán vicces, és ami a legjobb, hogy még több Szenilla van benne - lelkendezett. A filmben új karakterek is megjelennek majd. Az alkotásra azonban még egy picit várni kell: a Hollywood Reporters című magazin szerint az Andrew Stanton által rendezett film 2015 novemberében kerülhet a mozikba.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.