Vilmos herceget kikosarazta egy kislány

csók Katalin hercegnő ijedtség brit királyi család kislány Vilmos herceg Skócia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Micsoda blama! Nemet mondott Vilmos csókjára egy hercegnőnek öltözött kislány. A herceg épp Skóciában van feleségével, Katalin hercegnővel - ott érte a kellemetlen elutasítás.

Nem kellett a hercegi csók egy kislánynak. Vilmos két napra Skóciába látogatott feleségével, Katalinnal. Glasgow-ban esett meg az a vicces jelenet, hogy a herceg meg akart puszilni egy négyéves kislányt, de a pici megijedt és elhúzódott tőle. Íme az árulkodó videó:

A kislány nemcsak a csókot utasította el, hanem azt is, hogy virágot adjon Vilmosnak. Azt ugyanis inkább a hatodik hónapban járó Katalin hercegnőnek akarta ajándékozni, akinek még mindig alig látszik a pocakja. Úgy tűnik, a kicsi születéséig van még mit gyakorolnia a leendő apukának.

Hová tűnt Katalin hercegnő hasa?http://www.life.hu/anyaskodj/20130404-katalin-hercegno-mar-a-hatodik-honapban-van-de-alig-latszodik.htmlÁlhasat hord Katalin hercegnő hasonmásahttp://www.life.hu/szepulj/20130326-a-terhes-katalin-hercegno-hasonmasa-meg-a-terhesseget-is-bevallalta.htmlFülig szerelmes Katalin húgahttp://www.life.hu/szeress/20130319-pippa-middleton-katalin-hercegno-huga-nagyon-szerelmes-uj-kedvese-a.htmlExkluzív - leköszön Vilmos herceghttp://www.life.hu/legykepben/20130328-vilmos-herceg-benyujtotta-lemondasat-a-kiralyi-legiero-kutatomento-csapatahoz.htmlIlyen lesz Vilmos és Katalin gyereke!http://www.life.hu/anyaskodj/20130228-egy-genetikus-megprobalta-elorevetiteni-vilmos-es-katalin-kamaszkori-gyermekenek-vonasait.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.