Sharon Stone egyszerűen lekapta Kate Mosst. A színésznő egy árverésen csókolta meg a szupermodellt - mindez jótékony célokat szolgál.

Pikáns jelenetnek lehettek szemtanúi egy brazil árverés résztvevői. Az esemény házigazdái Kate Moss és Sharon Stone voltak, akik egyszer csak lesmárolták egymást a színpadon. A forró csókot itt megleshetitek!

Forrás: AFP
Sharon és Kate

A cuppanós csókot egyébként elárverezték: több mint 12 millió forintot kellett érte kicsengetni, plusz járt hozzá egy üveg pezsgő is a sztárok aláírásával. A pénzt jótékony célokra, AIDS-kutatásokra fordítják majd. Milyen nagyvonalúak voltak a hölgyek, nem?

Kivillant Kate Moss mellehttp://www.life.hu/legykepben/20130406-kate-moss-amerikai-modell-melle-kivillant.html Dugót okoz a pucér Kate Mosshttp://www.life.hu/legytrendi/20130314-kate-moss-szupermodell-bugyiban-es-tusarkuban-lathato-a-stuart-weitzman.html Szegecses harisnyában vonaglott Kate Mosshttp://www.life.hu/szepulj/20130306-kate-moss-a-brit-szupermodell-csillogo-haloban-szoknya-nelkul-jelent.html Kate Moss csak egy szál szandálban pózolhttp://www.life.hu/legytrendi/20130111-kate-moss-szupermodell-meztelenul-max-kibardin-tervezte-szandalban-pozol.html Egymillió font értékű tetoválás van Kate Moss hátsójánhttp://www.life.hu/legykepben/20121119-kate-moss-amerikai-szupermodell-hatsojan-egy-millio-font-erteku-tetovalas.html