Ashley Tisdale fotó címlap címlapfotó LifeNight félmeztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vetkőzik, a rosszfiúkra bukik, de ha randira kerül a sor, határozottan régimódi lesz Ashley Tisdale.

Ashley Tisdale szexire vette a figurát. A High School Musical sztárja az amerikai Maxim magazin kedvéért vált meg néhány ruhadarabjától. A pikáns képen csak az alsóneműjét hagyta magán, bájait pedig egy dögös bőrdzsekivel takarta el.

Forrás: www.maxim.com
Forrás: www.maxim.com

Kattints a képre, és nézd meg a többi pikáns képet is Ashley-ről!

Bár a csinos tinisztár vetkőzés terén liberális nézeteket vall, elmondása szerint a randizásban meglehetősen konzervatív.
"Ha randizásra kerül a sor, határozottan régimódi vagyok. Nem vagyok az a taktikázós típus. Ha tetszik valaki, elmondom neki. Aztán várom, hogy ő is megtegye a lépést" - vallja a 27 éves színész-énekesnő, aki állítása szerint a rosszfiúkra bukik.

Marihuánát szívott a szép színésznőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130410-rachel-mcadams-szineszno-marihuanaval-probalta-meggyogyitani-almatlansagat.html4 durva átverés az internetenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130409-szorakozas-internet-a-legnagyobb-atveresek-az-interneten.htmlEdzőteremben pucsít Ice-T nejehttp://www.life.hu/szorakozz/20130409-lifenight-edzoteremben-pucsit-coco-austin-icet-rapper-felesege.htmlMegcsókolta Sharon Stone Kate Mossthttp://www.life.hu/szorakozz/20130409-sharon-stone-szineszno-es-kate-moss-modell-csokolozott-egy-arveresen.htmlCsúcs - megvan a világ legviccesebb munkahelyehttp://www.life.hu/szorakozz/20130409-nagybritannia-legviccesebb-munkahelyen-csuszda-hinta-mozi-es-kocsma-is-van.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.