Gombás lábujj, véres fül, hamutartó-torta - ilyen gusztustalanságokat készített egy brit cukrász. Te bekapnál egy tyúkszemes ujjat? Csak erős idegzetűeknek!

Bizarr tortacsodákat készített egy brit cukrász. Nem a szokásos édes virágdíszeket, kis pillangókat használta fel dekorációnak, hanem lábujjakat, cigarettacsikkeket és levágott füleket. Gyomorforgatóan valódinak tűnnek.

Forrás: neviepiecakes.com
Gombás lábujjak - nyami!

Lábujjból lehet ám válogatni: gombásat vagy tyúkszemeset ennél? De van még fekete tüdővel vagy elnyomott cigarettacsikkel díszített finomság is, mint, ahogy elmajszolhatsz egy véres fül kinézetű tortát is. Ezeket a bizarr csodákat egy berkhamsteadi cukrászdában gyártják. Megjött az étvágyad?

Forrás: thaliachristine.blogspot.ieKövesd a DizájnKuckó oldalt a Facebookon!


 Ha érdekel a lakberendezés, az egyedi, kreatív trükkök és tippek, ott a helyed a DizájnKuckó követői között. Minden nap újabb fantasztikus ötletekkel gazdagodhatsz!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A DIZÁJNKUCKÓ OLDAL!Félmeztelenül pózol a tinisztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20130411-lifenight-ashley-tisdale-enekesno-a-high-school-musical-sztarja-cimlapfoton.html Cuki cica birkózik a tejestállalhttp://www.life.hu/szorakozz/20130411-lifenight-cuki-cica-birkozik-a-tejes-tallal-foto.html Hullaszag sem állhatja útját a szerelemnekhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130410-mozi-film-szorakozas-hullaszag-sem-allhatja-utjat-a-szerelemnek.html Keveset hagy a képzeletre Matt Damonhttp://www.life.hu/szorakozz/20130410-lifenight-attetszo-uszonadragban-paradezik-matt-damon-szinesz.html Nem álmodozhatunk többethttp://www.life.hu/szorakozz/20130410-az-autovezetes-kozbeni-abrandozas-veszelyesebb-mint-telefonalni-vagy-smsezni.html