Életbevágó döntést kell meghoznia Gesztesinek

buli leállás színész ivás Gesztesi Károly születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Abbahagyta a piálást Gesztesi Károly. Még az 50. születésnapját sem ünnepelte, mert azt állítja, most a családja és a karrierje a tét, amihez tiszta fej kell - tudta meg a Blikk.

Fél évszázados lett Gesztesi Károly. A népszerű színész azonban a szokásos tivornyázás nélkül ünnepelte tegnap 50. születésnapját. Elmondása szerint ugyanis nagyon komoly döntések előtt áll, meg kell találnia a helyes irányt a jövőt illetően. Pedig a híresség több napig tartó bulikat szokott rendezni, idén azonban nincs ilyen.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Általában jó szokott lenni a születésnapom, az összejövetelek nagysága és hosszúsága pedig mindig attól függött, hogy mennyi pénzem van épp. Többnapos mulatozásokat is szoktam tartani. Szeretem jól érezni magam, ennek pedig a barátaim örülnek a legjobban, mert ha én szervezem az összejöveteleket, akkor tudják, hogy napokig nincs semmire gondjuk. Szerintem összeszámolni se tudnám, hogy mennyi pénzt költöttem életemben az ilyen mulatozásokra" - árulta el a Jóban Rosszban Füredije, aki már két hónapja egy kortyot sem ivott.

Gesztesi Károly hangsúlyozza: nem magánéleti döntések előtt áll, és nem is egészségügyi okai vannak a hirtelen váltásnak. Egyszerűen csak olyan fontos anyagi és szakmai kérdésekben kell határoznia, amelyek kihatnak az elkövetkezendő éveire. Ehhez elengedhetetlen a tiszta fej. A szűk család azért felköszöntötte. "A gyerekek kedves ajándékokkal leptek meg, már jó ideje rajzoltak és 'farigcsáltak', hogy kész legyenek a dátumra" - mesélte a színész.

Csalódott apjában Gesztesi Károly fiahttp://www.life.hu/legykepben/20130311-gesztesi-karoly-fia-gesztesi-mate-a-joban-rosszban-sztarja-szerint.htmlNem bírja a terhelést Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/legykepben/20130225-gesztesi-karoly-magyar-szinesz-a-nagy-duett-versenyzoje-nem-birja.htmlLiptai Claudia és Gesztesi Károly újra együtt!http://www.life.hu/legykepben/20130120-liptai-claudia-musorvezeto-es-gesztesi-karoly-szinesz-ujra-egyutt-lep.htmlÉrzelmi terrorban tartotta a fiát Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/legykepben/20121207-gesztesi-karoly-szinesz-gesztesi-mate-szineszt-a-fiat-erzelmi-terrorban.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.