Seth Rogen és Danny McBride élő adásban dobták le a nadrágjukat, hogy megmutathassák a nagyközönségnek furcsa alsógatyájukat.

Külön kategóriát hozott létre az Ananász Expressz két sztárja, amit ráadásul élő adásban ország-világ meg is csodálhatott.
A vasárnapi MTV díjátadóján épp a legjobb férfi felsőtest győztesét mondták volna be, amikor Seth Rogen és Danny McBride viccelődni kezdett, hogy ideje lenne létrehozni a legjobb férfi alsótest kategóriát is. A műsorvezető, Zac Efron és a közönség legnagyobb meglepetésére a duó tagjai egyáltalán nem vicceltek, mindketten letolták nadrágjukat és megvillantották furcsa alsóneműiket. Míg Rogen egy halom szőrrel a lába között debütált, addig McBride egy erényöv lakatját villantotta meg.

Forrás: AFP


A vicces előadásért sajnos díjat nem kaptak, a legjobb felsőtest kategóriában az Alkonyat sztárja, Taylor Lautner lett az idei győztes.

 

 

 

Óvszert szívnak az orrukba a tinikhttp://www.life.hu/szorakozz/20130416-ovszert-szivnak-az-orrukba-a-tinedzserek-ez-a-legujabb-internetes.html Teljesen megőrült Macaulay Culkinhttp://www.life.hu/szorakozz/20130416-macaulay-culkin-szinesz-szines-kormokkel-setalgatott-londonban.html Lopott és megszállottan viselkedett a színésznőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130415-robin-wright-szineszno-tinikent-megszallottan-rajongott-rod-stewartert-es-ellopta.html Kétfejű furcsaság született Kínábanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130415-ketfeju-ketszaju-haromszemu-kismalac-szuletett-kinaban.html Tarolt Bradley Cooper a filmes díjátadónhttp://www.life.hu/szorakozz/20130415-bradley-cooper-vehette-at-a-legjobb-szinesznek-jaro-elsimerest-az.html