Cirque du Soleil rekorder ugrókötelezés Bánhegyi Adrienn YouTube-videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szenzációsan ugrókötelezik egy fiatal magyar lány. Bánhegyi Adrienn elképesztő produkciója csak nemrég került fel az egyik legnagyobb videomegosztó oldalra, és már csaknem 100 ezren látták. Óriási!

Még csak néhány órája került fel az internetre az a videó, amelyen egy fiatal lány, Bánhegyi Adrienn ugrókötelezik. De még hogy! A lány Budapest legszebb részein mutatja be tudását. Itt forgatott tavaly júniusban a világhírű YouTube-filmes, Devin Graham.

Forrás:adriennbanhegyi.com
Forrás:adriennbanhegyi.com

Adrienn akcióban - tiszta izom

Témája az ugrókötél és a magyar főváros volt. Ehhez a Cirque du Soleil egyik magyar artistáját, Bánhegyi Adriennt választotta, aki édesapjánál, Bánhegyi Attilánál, a szombathelyi kötélugró klubban nevelkedett. A mai napig a triplázás (egy ugrással a kötelet háromszor hajtja körbe maga körül) világrekordere 330 ugrással, amit 2006. november 4-én állított fel, és azóta senkinek sem sikerült megdöntenie. A lány már több mint 20 éve űzi ezt a sportágat, és a mai napig keményen edz, valamint rengeteg fellépése van világszerte. Büszkék vagyunk rá! Nézzétek meg Adriennt és zseniális bemutatóját!


Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.