Fűszoknyában meztelenkedik a színésznő

mell színésznő meztelen LifeNight Ügyféllista (sorozat) Jennifer Love Hewitt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Love Hewitt egy sorozatbeli szerepe kedvéért mutatta meg melleit, amik állítólag dollármilliókat érnek.

Mellbedobással dolgozik Jennifer Love Hewitt. A 34 éves színésznő az Ügyféllista című sorozatban nagyon szexi masszőrlányt alakít, e szerepe kedvéért dobta le felsőjét és húzott fűszoknyát. Hogy a szemérmesség határát azért mégse lépje túl, a Szellemekkel suttogó sztárja hosszú barna hajával takarta el bájait, melyek állítása szerint dollármilliókat érnek.

Forrás: Lifetime (www.mylifetime.com)
Forrás: Lifetime (www.mylifetime.com)

A színésznő múlt hónapban azt nyilatkozta melleiről, hogy komoly értékkel rendelkeznek. "Ha valaki azzal jönne, hogy két és félmillióért biztosítaná a cicijeimet, azt válaszolnám, oké, miért ne?" - mondta nevetve az USA Today műsorában.

Egy szál ciciben, egy lóval pózol Angelinahttp://www.life.hu/szorakozz/20130417-lifenight-angelina-jolie-oscardijas-szineszno-felmeztelenul-pozol-egy-eddig-soha.htmlVetkőzött és villantott a két sztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20130417-lifenight-elo-adasban-vetkozott-az-mtv-dijatadojan-seth-rogen-es.htmlÓvszert szívnak az orrukba a tinikhttp://www.life.hu/szorakozz/20130416-ovszert-szivnak-az-orrukba-a-tinedzserek-ez-a-legujabb-internetes.htmlLopott és megszállottan viselkedett a színésznőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130415-robin-wright-szineszno-tinikent-megszallottan-rajongott-rod-stewartert-es-ellopta.htmlFajok közti erotika a filmvásznon (18+)http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130412-szorakozas-mozi-film-fajok-kozti-erotika-a-filmvasznon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.