haláleset koncert Republic Bódi László viszály énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi László édesanyja képtelen túltenni magát fia elvesztésén.

Cipő halála óta édesanyjának minden egyes nap egyre nehezebben telik. Ráadásul úgy, hogy a Republic más néven ugyan (Republic 67), de koncertezni fog, még keservesebb a tragédia feldolgozása. Az idős asszony a Blikkben felszólította közönséget: ne menjenek el a zenekar közelgő egri koncertjére, mert nem szeretné más szájából hallani a fia dalait.

Forrás: www.republic.hu
Forrás: www.republic.hu

"Ki vagyok borulva, de nem csak a zenekar körül kialakult viszályok miatt, hanem amiatt is, mert nem békél a lelkem. Nem tudom elengedni a fiamat, és emiatt nagyon rossz állapotban vagyok. Vele álmodok, és ha felveszem a telefont, olyan, mintha ő szólna bele. Tegnap is arra ébredtem, hogy Lacika áll az ágyam mellett a kedvenc farmernadrágjában. De mire felnéztem, már nem láttam az arcát. Ezt nem tudom feldolgozni, még álmomban is sírok" - zokogott az édesanya, akinek mindenről a fia jut eszébe.

"Ha néha kimerészkedek a kapuig, látom a rózsákat, amiket Lacikától kaptam. Egyre gyengébb vagyok. Csak a temetőbe járok, de akkor is csak a rossz emlékek jutnak eszembe, főleg az, hogy még el sem tudtam búcsúztatni a fiamat, mert nem olvasták fel a búcsúztatómat." Az édesanya szavaiból az elkeseredettség mellett árad a düh és a zaklatottság is.

"Sajnos itt már minden a pénzről szól. Hiába hivatkozik a zenekar arra, hogy ők csak a fiam lányai miatt folytatnák a zenélést. Laci még életében gondoskodott róluk. Havi háromszázezer forintot adott a lányoknak, lakást vett nekik, amit kiadtak, a volt feleségére pedig több autót is hagyott. De a temetéskor úgy összeveszett a család, hogy azóta nem is beszélünk Zsuzsával. Komoly vitáink voltak, amikor arról volt szó, hogy ki kell fizetni azt a majdnem hatszázezer forintot a temetésért. A végén inkább kivettem a pénzemet a takarékból, és elmentem a temetőbe. Én álltam az egészet."- panaszkodott az idős asszony.

Gizi néni szerint a fia halálában az is közrejátszott, hogy Cipő nem lassított, minden fellépést elvállalt imádott zenekarával. "Én nem tudtam, hogy ekkora a baj. Bármikor kérdeztem Lacitól, mindig csak azt mondta, ne aggódjak, jól van. Nekem már csak az lett gyanús, hogy másodszor is vissza kellett menjen a kórházba. Tervei voltak, nem akart meghalni!" - mondta Gizi néni, akinek állítása szerint többször is mondta a fia, hogy szólóban sikeresebb lenne.

"Azt mondta: tudod, anyukám, egyedül több pénzt tudnék keresni, de nem akarta a fiúkat cserben hagyni, mert szerette őket."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.