A nők a fodrásznál, a férfiak pedig a vécén szeretnek a legjobban informálódni - ez az olvasás keddi világnapja alkalmából 5000 fő megkérdezésével készült német felmérésből derült ki.

A WC az egyik legjobb hely az olvasásra. Egy német tanulmány szerint a férfiak 15 és fél százaléka szívesen visz magával könyvet vagy újságot a mellékhelyiségbe, míg a nőknél ez az arány csak 10 százalék körül van. A szebbik nem inkább a fodrásznál ülve lapozgatja az újságokat.

Forrás: Thinkstock
Képünk illusztráció

A felmérésből kiderült, hogy a legkedveltebb hely az olvasásra a fotel: a megkérdezettek kétharmada bújja ott a könyveket. A második legnépszerűbb hely az ágy, a harmadik pedig a szabad levegő, legyen az a kert, az erkély vagy egy park. A tömegközlekedési eszközök, a medence, az orvosi váró és a fürdőkád szintén szerepel a listán. Ti hova szerettek a leginkább félrevonulni egy könyvvel?

 

A legrosszabb filmdalok, amiket ne hallgass meghttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130419-a-legrosszabb-filmdalok-betetdalok-amiket-meg-veletlenul-se-hallgass-meg.html Kunu Lenke, Magyarország tetőfedőnőjehttp://www.life.hu/szorakozz/20130409-nok-kulonleges-foglalkozassal-kunu-lenke-magyarorszag-tetofedonenije.html Őstehetség és cuki kislány Az ének iskolájábanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130420-ostehetseg-es-cuki-kislany-az-enek-iskolajaban-a-tv2n-friderikusz.html A címlaplány - Amikor a vetkőzés sem segíthttp://www.life.hu/szorakozz/20130418-kritika-a-cimlaplany-cimu-divatos-valosagshowtol.html Bikiniben viháncol Kim Basinger lányahttp://www.life.hu/szorakozz/20130419-lifenight-baratnoivel-egyutt-bikiniben-paradezott-kim-basinger-es-alec-baldwin.html