Icipici bikiniben lazult a szexi Rihanna

medence Twitter kisfiú Rihanna bikini énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő kedvenc bikinijébe bújt és egész nap a medenceparton pihent. Rihanna szokása szerint elárasztotta közösségi oldalát a strandolós képeivel, és megmutatta anyai oldalát is. Gyanús...

Medencés napot tartott Rihanna. A 25 éves énekesnő felvette kedvenc, testszínű, szinte teljesen átlátszó bikinijét és a víz mellett lazult. Tökéletes alakjáról számos fotó készült, amelyeket büszkén posztolt Twitter oldalára is. Volt, hogy épp egy kókuszdiólevet szürcsölgetett.

Forrás: Twitter/badgirlriri
Forrás: Twitter/badgirlriri

A barbadosi származású énekesről azt pletykálják, hogy babát vár. Rihanna mindenesetre most megmutatta anyai oldalát is: egy cuki kisfiút ölelgetett és puszilgatott a medence partján. Lehet, hogy már készül az anyaságra?

Forrás: Twitter/badgirlriri
Forrás: Twitter/badgirlriri

Kisbabát vár Rihanna?http://www.life.hu/anyaskodj/20130418-rihanna-enekesnot-rosszulletek-gyotrik-az-hirlik-hogy-terhes.htmlKiborult Rihanna anyukájahttp://www.life.hu/szorakozz/20130309-rihanna-enekesno-edesanyja-kiborult-lanya-leder-fotoi-miatt.htmlGyereket szeretne Rihannahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130302-rihanna-enekesno-gyerekre-vagyik.htmlRihanna meztelen és sminktelenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130212-rihanna-barbadosi-enekesno-meztelen-es-sminktelen-uj-videoklipjeben-ami-a.htmlMinek is vennél föl bármit, Rihanna?!http://www.life.hu/legytrendi/20130125-rihanna-amerikai-enekesno-megmutatta-melleit-atlatszo-ruhaban-indult-bulizni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.