cukiság LifeNight macska ölelés lajhár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ölelgeti, cirógatja, a cicus pedig hősiesen tűri.

Különös kapcsolatba keveredett egy lajhár és egy macska. Együtt heverésznek, szeretetéhségüket pedig egymáson töltik ki. A cicuson fekvő lajhár simogatja és ölelgeti őt, közben mintha még a fülét is megrágcsálná. A macska meg csak tűri és tűri. Lehetnek ennél édesebbek? A cuki képet a blogon nézheted meg, ide kattintva.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Őstehetség és cuki kislány Az ének iskolájábanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130420-ostehetseg-es-cuki-kislany-az-enek-iskolajaban-a-tv2n-friderikusz.htmlBikiniben viháncol Kim Basinger lányahttp://www.life.hu/szorakozz/20130419-lifenight-baratnoivel-egyutt-bikiniben-paradezott-kim-basinger-es-alec-baldwin.htmlTévérománcok, amiket imádtunkhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130416-szerelem-parkapcsolat-szorakozas-tvromancok-amik-a-nezok-szivet-is.htmlKétfejű furcsaság született Kínábanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130415-ketfeju-ketszaju-haromszemu-kismalac-szuletett-kinaban.htmlUndorító sütemények - Melyiket kóstolnád meg?http://www.life.hu/szorakozz/20130412-bizarr-labujjas-veres-tortakat-keszitenek-egy-berkhamsteadi-cukraszdaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.